Missie:

In een wereld waarin er steeds meer van mensen zelf wordt verwacht terwijl de wetgeving en regels steeds ingewikkelder worden, zijn wij er om u te helpen de weg te vinden en de controle over uw financiën en/ of zorg  weer terug te krijgen.

Wij willen duidelijk zijn in wat wij willen en kunnen doen. U blijft verantwoordelijk voor uw eigen financiën, zorg en leven. Daarom zullen wij u altijd op de hoogte houden van uw veranderingen in uw situatie. Hoe vaak wij dit doen en op wat voor manier zullen wij in overleg met u afspreken

Wij willen respectvol met onze cliënten omgaan en verwachten dat onze cliënten ook respectvol met ons omgaan.
Wij vinden een persoonlijke benadering met de daarbij behorende huisbezoeken en besprekingen met de hulpverlening heel belangrijk. Net als onze bereikbaarheid. Ook als wij niet in staat zijn de telefoon op te nemen kunt u een WhatsApp bericht of een email sturen.

Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!

Visie:

Niemand kiest er bewust voor om in zo’n benarde situatie terecht te komen dat er hulp aan te pas moet komen om de financiële situatie te stabiliseren of de zorg te regelen.

Het is heel lastig als een ander ineens jouw zorgbelangen behartigt, portemonnee beheert, controleert en beslist wat je wel en niet kunt doen of uitgeven.
Met deze gedachte in ons achterhoofd benaderen wij al onze cliënten.
Immers dit kan iedereen overkomen als er maar genoeg tegenslag is.

Sommige mensen zijn kwetsbaarder dan anderen en juist deze groep dient beschermd te worden ook al is dat niet altijd een makkelijke taak.

Soms hebben mensen alleen een duwtje in de goede richting nodig om inzichten te krijgen en zich verder te ontwikkelen. Wij willen graag dat duwtje geven.

Samenwerken is het belangrijkste onderdeel om de financiële hulp en ondersteuning bij zorgverlening te kunnen laten slagen!