Niemand kiest er bewust voor om in zo een benarde positie terecht te komen waarbij u zelf geen uitweg meer ziet. Het is een grote stap om hier hulp bij te vragen en dat verdient respect. Deze stap is de eerste stap naar een oplossing. Het vergt vaak creativiteit van financiële zorgverleners om de juiste oplossing voor uw problemen te vinden maar dat doen wij graag want wij zijn betrokken bij onze cliënten en hebben passie voor ons vak!

Geen kwantiteit maar kwaliteit door middel van respect, betrokkenheid, creativiteit en passie!

De beschermingsbewindvoerder en schuldhulpverlener van Apollo heeft de opleidingen gevolgd bij het IFZ. Het IFZ heeft als maatstaf voor deze opleiding de kwaliteitseisen van de brancheverenigingen BPBI en NVVK, de kwaliteitseisen van het LOVCK en de overheid meegenomen. Dit in combinatie met jarenlange ervaring en affiniteit met het vak is dit de meest vooraanstaande opleiding die een bewindvoerder of schuldhulpverlener kan volgen.

Het Instituut voor Financiële Zorgverlening (IFZ) is met deze opleiding erkend door het CPION als zijnde een erkende post-HBO-opleiding. Het bijzondere is dat na het afronden van het examen het behaalde diploma op naam van de cursist ingeschreven kan worden in het post-hbo register van CPION.
Om onze kwaliteit te waarborgen volgen wij jaarlijks bijscholing via het IFZ.

       

Ook willen wij ons aansluiten bij de branche vereniging BPBI en de beroepsvereniging NBPB. Deze verenigingen organiseren op hun beurt ook weer speciale kennisdagen voor bewindvoerders.